Records and Golden record "Geisha"

Then and Now

40 th Years

The Silhouets With Eddy Clark

Instrumental Yours

The Sound of The Silhouets

Shadows & Shades

Collector items from Belgium

Geisha & A little feeling

De volgende woorden had ik heel graag vorige zaterdag uitgesproken maar ik was zo overweldigd van emoties dat ik geen woord kon uitspreken.

Toen wij zaterdag in zaal Mythe te Aardooie toe kwamen had niemand van The Silhouets enig idee wat ons die avond stond te wachten.

Met het nummer Apache begonnen wij aan ons optreden. De zaal was volledig uitverkocht en het publiek was super enthousiast.

In onze pauze werden wij plots op het podium uitgenodigd door Philippe die The Silhouets in de bloemetjes wou zetten.

Beste Philippe , ik kan in geen woorden uitdrukken hoe dankbaar ik ben voor hetgeen je gedaan hebt voor alle muzikanten. Je hebt hen allen een hele mooie attentie geschonken, prachtige miniaturen die verwijzen naar hun eigen muzikaal talent.

Woorden kunnen mijn dank en waardering niet uitspreken die ik voel als ik denk aan dat moment dat je mij een “gouden plaat” voor mijn 1e single uit 1964 hebt overhandigd.

Ik voel me vereerd en ik ben oprecht dankbaar dat ik deze gouden plaat van jou in ontvangst heb mogen nemen.

Bij deze wil ik je in naam van The Silhouets heel hartelijk bedanken voor alles.

Mijn dank gaat ook uit naar mijn muzikanten voor hun optimale inzet en het wekelijks repeteren. Onze manager die ervoor zorgt dat wij optredens hebben.

Het was een memorabele avond.

Er is nog 1 bijzonder iemand aan wie ik mijn dankbaarheid wil betuigen. Iemand die achter de schermen blijft, iemand die in mijn schaduw staat maar die al meer of 50 jaar mij steunt en vurigste fan is, en dat is mijn vrouwtje Rita!

“My love for you will never die” written by Bob Roekens

Bob